2017. sze 25.

Lényeges a méret?

írta: (V)ÉRZŐSZÍV
Lényeges a méret?

Az előző írásom, mely a társkeresésről szólt (igaz azóta egy sütis receptem is felkerült a bejegyzéseim közé), nagy nézettséget és olvasottságot ért el. Köszönöm mindenkinek a pozitív és negatív hozzászólásokat. Volt olyan ember is akinek fájdalmas volt elolvasnia az egészet, de mégis megtette.

Nagy tisztelet jár mindenkinek ezért!

Az új bejegyzésem ismét meg fogja osztani az emberek véleményét és nézetét. Hiszen minden ember más és más, de írtam a legutóbbi posztomban, hogy én csak a saját gondolataimat és tapasztalataimat írom le. Próbálok javítani az írási technikámon és fogalmozásomon is.

Most bele is vágok a közepébe a témának.

 

Sok nőnek máris beindul a fantázia a kérdés elolvasása után.
Valóban kedves hölgyeim arról lesz szó a következőkben, amire gondolnak. S nem utolsó sorban ez a kérdés a férfiakat is érinti, nem is kicsit.
Ugye, hogy sokan a nagy méretre vágynak, hölgyeim? Azt hiszik a nagy méret a jó, attól érzik magukat a fellegekben , ha hatalmas pénisz hatol beléjük. Egy normál méret is tud kielégülést hozni. Hiszen amikor két test egyesül az arról kellene szólnia, hogy két ember kívánja, szereti egymást. Ez a mostani világszemlélet nem állja meg a helyét, gondolok itt a nagy méretre való óhajra. Ez nem minden nőre igaz, vannak olyanok, akiknek nem számít. A trend ugye ezekben az időkben az, hogy csak sexeljek valakivel érzelem nélkül és semmi több. Sok az egyéjszakás kaland , érzelem nem kell, elég annyi, hogy tetsszen a másik nem és mehet is a téma.
Nyilván ismét az ötlik be, hogy aki írja ezeket a sorokat, annak vagy normál, netán kisebb mérete van, esetleg impotens . Pedig nem azért írom le ezeket a sorokat. Én elfogadom az én méretem, másítani nem akarok rajta.

 

mer.jpgA méret nem számít hölgyeim ! A technikán van a hangsúly szex közben!


Egy kis szakmai leírás:
"Senki sem egyforma.
Testrészeink mérete örökletesen meghatározott, így növekedésükért is a gének a felelősek.
Az ember mindig mást akar, mint ami neki van, így érthető az önkéntelen
összehasonlítás másokkal. A testméretek azonban nemcsak örökletes tényezőktől függnek, hanem a betegségek, a táplálkozás és a lelkiállapot is hatással lehet rájuk.
A hímvessző hosszúságának átlagos mérete (természetesen merev állapotban) 14 és 17 cm közötti, míg vastagsága 3-4 cm."
Tehát leszűrhetjük azt, hogy senki sem tehet arról milyen mérettel fog rendelkezni felnőtt korában, milyen is lesz a pénisze egy férfinak, legyen szó  a hosszáról vagy a vastagságáról . Mint írtam, sokan álmodoznak a nagyról. Lentebb lesz egy példa is.
Az a hír járja a nők többsége között, hogy a színes bőrű férfiaknál akadnak méretes péniszek, persze előfordul bármilyen nemzetű, bőrszínű embernél a nagyobb szerszám.
Kinek meg normál vagy az átlagnál kisebb van az már nem is ember sok ilyen nő szemébe, úgy gondolja, hogy nem fogja kielégíteni őt. Nincs semmi gond uraim, mindenki tudja, hogy milyen is a sajátja.
Azt kell írjam, hogy nem kell méregetni, teljes lényegtelen kinek mekkora.
Vannak műtétek, krémek és egyéb dolgok, amellyel növelni lehet a méretet, de én azt gondolom felesleges ilyenre vetemedni. Fogadd, el azt amid van. Nem kell törődni a női igényekkel. Itt le kell, szögezzem, hogy vannak oly hölgyek is , akiknél ez nem számít, úgy szeretik a párjukat, ahogy van olyan mérettel,ami megadatott.
A méret nem lényeges!
Vegyünk egy rövid példát: Burgonya. Sokszor használjuk a konyhában. Lehet sütni, főzni és így tovább. Szóval itt is van olyan, aki a nagyobb krumplikat részesíti előnyben, mert ezeket szerinte könnyebb hámozni, viszont,, amikor csomagolva, hálóban, zsákban vesszük a boltban, piacon, bárhol ahol lehet kapni, akkor nincs választásunk és megvesszük. Mindegy milyen méretben és formában kerül feldolgozásra. Ugye ez a konyhában használatos pityóka sem tehet arról, hogy mekkorára is nőtt, lett amilyen lett. Tehát úgy használod fel, ahogy megvetted és elfogadod, hiszen mindenképpen elfogyasztod, legyen bármilyen méretű a vásárolt burgonyád. Lehetne példát írni akár gyümölcsről, esetleg más zöldségről is.

Most elérkeztem egy olyan szakaszhoz e gondolatok kifejtésében, ahol írnék pár dolgot a nőkről is,  a női nemi szervről, pontosabban a hüvelyről:


"A hüvely 8-10 centiméter hosszú, enyhén hátrafelé hajló cső a húgycső és a végbél között.
Vannak rövid, közepes és hosszú hüvelyű nők: ahogyan a férfiaknál sem egyforma a pénisz hossza, úgy a hüvely is eltérő méretű lehet.
Ez egyéni adottság, amely nem befolyásolja a szexualitást.
A hüvelyt belülről gyűrött nyálkahártya borítja, falán számos domborulattal."

Nos hölgyeim ezt nyilván tudta mindenki magáról és ezek csak elenyésző dolognak tűnnek számukra.
Igaz a hüvely tud tágulni szülés folyamán is, ami visszahúzódik vagy az eredeti méretre vagy kicsit tágabb marad. Ezt is el kell fogadnia a nőknek így azt állítom, hogy patt helyzet alakult ki a nők és a férfiak között ilyen téren. 
 
Itt meg a férfiakra terelődik a szó, ugyanis vannak olyan  férfitársak kik a szűkebb, kik a tágabb hüvelyt részesítik előnyben, de vannak olyanok is, kiknek ez lényegtelen, nem az úgymond lyukat szeretik, hanem a társat egészében. Ráadás csak a jó együttlét.

popsi-mell.png

Lehet itt vitatkozni mindkettőről, ahogyan a női domborulatról is, akarom írni domborulatokról, azaz a mellekről.
Ez a nők testrésze mely az emberi szemeket oda tudja szegezni egy nőre. Itt arra térnék ki, hogy a férfiak nagy része szereti a nagy mellű hölgyeket, de ez is megosztott, hiszen ugyanúgy lehet szép és kívánatos egy kis mellű
hölgy is.
Lehetne itt írni még a hátsó fertályról is, de nem teszem, nem rabalom az időt tovább.

Tehát nem teljesen mindegy milyen mérettel rendelkezik egy férfi, amikor egy nővel létesít szexuális viszonyt, alkalmazkodik a női nemiszerv az adott hosszhoz és formához. Ugyanazt a jó érzést válthatja ki mindkét félből.

Van kinek áldás és akad olyan is, aki átkozza a méreteit, de ezt a természet alakította így, nem tudsz mit tenni ellene, csak mikor külső segítséggel módosíttatod a dolgokat. Szerintem fogadja el mindenki úgy a másikat, ahogy van.

A lényegi kérdésre nem lehet választ kapni, hiszen mindenkinek más jön be, legyen az a férfi hímvesszőjének mérete, vagy a nő domborulata, popsijának mérete, illetve kereksége.
Mindenki más, senki sem egyforma. Így szép a világ, a tested, ahogy kialakult.
Mindenki lehet szép, mindenkinek szép valaki s ez így van rendjén. Lehet álmodozni nagy péniszről, hatalmas mellekről, kerek popsiról, mindenkinek más az ízlése.
Szeresd úgy a párod, ahogy megláttad, ne próbáld megváltoztatni, ha ő nem hajlandó rá.

Utószó
Nálam a méret nem lényeg, úgy szeretem a leendő párom, ahogy rátalálok, s nem áll szándékomban változtatni rajta.

Szólj hozzá

Mell Férfi Méret Popsi Nemiszerv Hossz